Instrumente

Este garantata o tehnologie moderna pentru un rezultat unic. Cercetarea si modernitatea unei tehnologii reprezinta intotdeauna un factor important care trebuie sa satisfaca diferitele exigente ale societatilor care activeaza in cadrul acestui sector de piata. Expresia tehnologica maxima in campul aplicarii extensiilor, o detine FIREX si EXTRALIGHT, care garanteaza rezultate optime. Designul ingrijit si inconfundabil al unitatii de control, aspectele ergonomice acoperite cu material antiaderent, tehnologia si estetica au evoluat in timp si SHE odata cu ele.

  • Pearl
  • Pearl
  • Pearl
  • Pearl
  • Firex NegruFirex reprezinta expresia cea mai inovativa in termeni de anvergura tehnologica. Dotata cu un ecran LCD vizualizeaza intr-o clipa temperatura de lucru, datorita unui sistem avansat de incalzire cu elemente din ceramica. Inalta precizie a componentelor electronice furnizeaza o temperatura precisa rapida si controlata in punctele de aplicare. Noul cleste Firex are o prindere foarte comoda si usor de utilizat, ofera rezultate maxime in ceea ce priveste aplicarea extensiilor. Realizat dintr-un material soft touch, cu varfurile de inalta calitate si cu un cablu de alimentare imbracat in silicon.
  • Firex AlbFirex reprezinta expresia cea mai inovativa in termeni de anvergura tehnologica. Dotata cu un ecran LCD vizualizeaza intr-o clipa temperatura de lucru, datorita unui sistem avansat de incalzire cu elemente din ceramica. Inalta precizie a componentelor electronice furnizeaza o temperatura precisa rapida si controlata in punctele de aplicare. Noul cleste Firex are o prindere foarte comoda si usor de utilizat, ofera rezultate maxime in ceea ce priveste aplicarea extensiilor. Realizat dintr-un material soft touch, cu varfurile de inalta calitate si cu un cablu de alimentare imbracat in silicon.
  • StarlightCleste pentru aplicatii ocazionale. Varfurile aplicatorului se incalzesc si sunt prevazute cu termostat. Se introduce direct in priza electrica.
  • Kit FirexKitul contine: aparatul pentru aplicat extensii, o paleta de 73 culori, 20 de extensii, 6 discuri protectoare pentru aplicarea extensiilor, o perie profesionala, un DVD demonstrativ, o sticluta de solgel 100ml (solutie pentru indepartarea extensiilor), un cleste pentru indepartarea extensiilor si o borseta de lucru.
  • Kit ExtensivKitul contine: un easy flat (placa pentru aplicarea extensive), 5 seturi extensive 35/40cm, 6 discuri protectoare, 24 clipsuri speciale, 4 clame profesionale, o solutie indepartare extensive, un pieptan pentru aplicare, 24 buc adeziv pentru refolosire.
Slider Maker by WOWSlider.com v4.8